Campanya #1miliodemascaretes

Campanya: https://assemblea.cat/mascaretes/
La campanya té el doble objectiu de dotar a la ciutadania de mascaretes d’ús no sanitari i alhora recollir fons pels hospitals catalans en la recerca i el material sanitari per a la COVID-19.

Des de l’Assemblea al Pla de l’Estany hem fet una comanda de teixit per 3.500 mascaretes, que es van cosint per part d’un grup de voluntàries. Aquestes mascaretes es poden trobar a diferents farmàcies de la comarca. El preu és la voluntat que vulgui aportar cadascú. Tots els diners van destinats a la campanya destinada als hospitals.

El cost del teixit i logística ho assumeix l’Assemblea, i la part més important: les cosidores hi aporten el seu material i màquina de cosir i els temps.

També, al Bonpreu, es pot comprar la roba per cosir aquestes mascaretes. Es ven un lot per fer 2 mascaretes i val 1€.

Amb la distribució des de fa unes setmanes d’aquestes mascaretes s’ha volgut fer arribar-les a les persones individuals en moments que no era fàcil trobar-ne. Alhora si alguna entitat, servei o col·lectiu en necessita es pot posar en contacte amb porqueres@assemblea.cat .

Paral·lelament es pot fer una aportació econòmica a l’enllaç
https://assemblea.cat/mascaretes/ que serà integrament destinada als hospitals catalans per la lluita contra el Coronavirus.

#1MilióDeMascaretes