Diada/1-O 2021

MOBILITZACIONS 1, 2 i 3 D’OCTUBRE

L’1-O vam votar i vam guanyar. El cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’octubre ho commemorarem i reivindicarem. També denunciarem la brutal repressió de l’Estat des d’aquell moment.

1 d’octubre: a Illa (Rosselló), acte d’homenatge al paper de la Catalunya Nord durant el referèndum d’autodeterminació. Tot seguit, marxa amb vehicles i entrada d’urnes fins a Figueres, on hi haurà concert amb Ginestà i Xavi Sarrià.

Quedarem al pàrquing del Lidl per marxar puntuals a les 3 de la tarda cap a Illa. https://diada.assemblea.cat/11-o/

1-O

2 d’octubre

MARXA a peu – Surt de Sant Julià de Ramis i arriba a Aiguaviva passant per Girona (14 km) – Sortirà a les 8 del matí del Pavelló de Sant Julià de Ramis. – Entrarà a Girona per La Copa a les 9 del matí (t’hi pots afegir). – D’1 a 2 acte polític a Aiguaviva (entitats, represaliats, música…) – Autocars (gratuïts) de retorn a Girona o Sant Julià de Ramis (imprescindible reserva prèvia!) ja.cat/marxanord Et recomanem que t’hi inscriguis per facilitar la logística.

Quedarem a 1 quart de 8 del matí al pàrquing del Lidl per baixar junts amb cotxe fins a Sant Julià https://diada.assemblea.cat/11-o/marxa-nord/

3 d’octubre: gran mobilització a Barcelona. Recuperem l’esperit de la més gran aturada de país amb les entitats i sindicats de la Plataforma 3-O.

Lluitem i guanyem la Independència.

DIADA Aquest any també organitzem autocars a la manifestació de la Diada.

Sortiran de l’Av. de la Farga (Banyoles) a la 1 del migdia i tornaran de Barcelona aprox. a les 7 de la tarda (a confirmar el mateix dia a l’autocar). Els tiquets són a 10 €.

Els trobareu a: BANYOLES – La PATAGONIA , CORNELLÀ – Supermercat CHARTER  i a CORTS – EL FORN DE PA.

Si voleu tenir més informació tan pel dia 11 de setembre, com el cap de setmana de l’1 al 3 d’octubre, podeu veure-ho en el següent enllaç: https://diada.assemblea.cat/

També ens trobareu els dissabtes al matí de 10 a 1, a la parada de la Plaça Major de Banyoles, on podreu trobar la samarreta de la Diada i altre marxandatge que ens ajuda a finançar les campanyes que l’Assemblea que fem durant l’any.