Diada 2019

Inscriviu-vos com sempre al web https://diada.assemblea.cat (El Pla de l’Estany estem al tram 8, al carrer de la Creu Coberta, entre el carrer de Sant Roc i el carrer Béjar).

A hores d’ara el tram 8 està ple i s’hi pot inscriure’s, podeu fer-ho a algun del costat: el 6, el 9, 10, ….

AUTOCARS El preu del tiquet d’anada i tornada és de 10 euros, com sempre. Els horaris de la gran majoria de busos són: sortida a les 13 hores des de la comarca i tornada a les 19 hores de Barcelona. Les darreres places les podeu trobar al bar Patagonia de Banyoles

Aquest any oferirem uns segon horari de bus, que serà per arribar més aviat a Barcelona. Sortirà a les 10.00 i tornarà a les 19.00 hores (mateixa hora de tornada). Enguany es fa una fira del Consum Estratègic i diversos actes per completar la jornada reivindicativa.

SAMARRETES Ara les podeu trobar a la botiga Duran de la Plaça Major de Banyoles