Diada 2016. A punt a Salt

Aquest any hi ha 5 concentracions diferents a tot Catalunya i els del Pla de l’Estany anem a Salt, en concret al Passeig del Països Catalans. Tenim assignat el tram 26.

Us podeu inscriure i veure més informació a: https://apunt.assemblea.cat

 

LA DIADA A SALT

Podeu consultar la informació referent a la Diada que ha publicat l’Ajuntament o al web de l’ANC de Salt  Hi haurà activitats a partir de mig matí. Es farà una Fira d’Entitats on hi haurà activitats des de les 11 del matí, es farà a l’era del Cigarro, al costat de l’espai Gironès. Al tram 26 també hi haurà ubicat un bar.

Es recomana estar a les 4 de la tarda al tram i arribar abans a Salt per estalviar cues.

Què farem  a les 17:14?

  • A les 17:14 h, les campanes de la Seu Vella de Lleida anunciaran l’inici de l’acció.
  • Es llegirà una part del manifest comú i, tot seguit, sonarà una cançó instrumental.
  • Tothom a Lleida aixecarà els punts fent l’efecte d’un batec al ritme de la música.
  • Tot seguit, farà l’acció Berga. Després, Salt, Tarragona i Barcelona.
  • Per acabar de culminar l’acció, un coet a cada ciutat anunciarà que ha arribat el moment d’aixecar els punts a l’hora al ritme de la música, mentre colles castelleres construiran uns pilars que simbolitzaran els valors de la República Catalana. Serem un país que batega!

Farem una imatge única que demostrarà que ja som sobirans i que decidim construir el nostre futur plegats.   Per això hem de ser-hi tots, i tu també hi has de ser!

AUTOCARS. Tot i que s’organitzarà l’aparcament de la zona, us recomanem la utilització dels busos o compartir cotxes, per estalviar possibles cues. El preu és de 5 €, hi ha dos horaris sortir a les 14:30 hores i tornar a les 19, i l’altre horari sortir a les 13 i tornar a les 20:30 hores.

Es vendran a:

Banyoles: Bar la Patagonia

Esponellà: Ajuntament

Fontcoberta: Ajuntament

Serinyà: Estanc Ayats

Vilademuls: Ajuntament

ALTRES FORMES D’ARRIBAR A SALT: s’organitzen anades en bici o a peu des de diferents llocs del voltant: Sant Gregori, Bescanó, Girona, … aquí hi ha la informació: https://apunt.assemblea.cat/cat/a-punt/un-pais-en-moviment

 

SAMARRETES: com cada any es fa un samarreta. Es venen a la parada que es fem els dissabtes al matí a la Plaça Major de Banyoles. Durant aquesta setmana estan a la venda al Bar Patagonia (hi ha algunes talles que s’ha exhaurit).  Aquestes samarretes ajuden finançar l’acte de la Diada.

imatge samarretes         a punt Salt

IMATGES DE LA DIADA A SALT: https://www.facebook.com/ANCPlaEstany/posts/1221824677839108