Acte 13 de novembre a l’Avinguda Maria Cristina, Barcelona

El Tribunal Constitucional s’ha autoatorgat la facultat de suspendre qualsevol càrrec polític si considera que pot cometre una il·legalitat. En la pràctica, això implica que, des d’avui qualsevol càrrec polític a l’Estat pot ser suspès temporalment en qualsevol moment, encara que no hagi fet res, per simple sospita del TC, convertit en guardià de les essències.

A més, els processos oberts a Vic contra Joan Coma, a Berga contra Montse Venturós, a més de 300 ajuntaments i molt especialment al nostre Parlament contra la seva Presidenta, Carme Forcadell i la mesa, demanen una resposta. Cal que deixem clar que no deixarem sols aquells representants que se la juguen perquè puguem votar sobre la independència en un referèndum aquest any.

Per això, convoquem la ciutadania a l’Avinguda Maria Cristina davant les Fonts de Montjuïc, a Barcelona, el 13 de novembre al migdia a un gran acte en què el territori, que se la juga cada dia sense escolta, serà el gran protagonista. Us hi esperem!

Les assemblees de la comarca organitzem autocars que sortiran de Banyoles (Av. de la Farga) a les 10 del matí i tornaran a les 14h, una vegada hagi acabat l’acte. El preu del tiquet és de 10€ i es poden comprar al bar La Patagonia – Abeurador de Banyoles.