acte Endavant República – 21 de juliol

Dijous a la plaça Major de Banyoles davant un centenar de persones el membre del Secretariat nacional de l’ANC, Pere Grau i Rosa Alentorn i Joan Matamala, vinculats a Constituïm i Reinicia, respectivament, han analitzat el moment del procés independentista.   Joan Matamala va exposat els treballs que estan fent dins la plataforma Reinicia, previs al procés constituent.     Pere Grau ha posat enfasi en la llei de transitorietat jurídica que aprovarà el Parlament i serà la base legal del nou estat fins al moment d’aprovar la nova constitució.      Al seu torn Rosa Alentorn ha explicat que la constitució catalana vol ser per tothom i ha de ser una constitució feta de baix a dalt.

La periodista Sònia Tubert va ser l’encarregada de presentar l’acte, que va comptar amb l’animació dels grallers de Serinyà i Banyoles.

Podeu consultar informació de les entitats Reinicia i Constituïm a:   http://www.reiniciacatalunya.cat/   i  http://constituim.cat/

Notícia d’àudio a Ràdio Banyoles

 

CARTELL_TIPUS