Fira Estelània a Banyoles

És la fira del marxandatge de productes independentistes. La portem a la plaça Major de Banyoles al llarg del dia 30 de novembre.
Hi haurà productes i activitats relacionades amb l’independentisme. Si ets botiguer, fes un racó independentista al teu aparador, busca productes del teu ram per afegir al teu catàleg.

En motiu de la fira Estelània, l’ANC organitza diferents activitats:

-Concurs de ratafia per trobar l’Elixir de la Independència. Un jurat format per experts de prestigi en el món dels destil•lats escolliran la millor ratafia del Pla de l’Estany. Els participants hauran de presentar 1 litre de ratafia en una ampolla de vidre transparent, etiquetada en català fins el 27 de novembre a Cal Moliner. Hi haurà un guanyador i dos finalistes. Màxim 35 participants, per ordre d’inscripció.

-Exposició Art x La independència. En els aparadors del centre de Banyoles del 27 de novembre al 8 de gener. Porta la teva obra a Cal Moliner! Hi tenen cabuda totes les manifestacions artístiques relacionades amb el procés independentista actual, màxim 1 per autor. Porteu les obres a Cal Moliner fins el 25 de novembre. S’exposaran en aparadors dels comerços de Banyoles (1 per comerç), amb indicació del nom de l’autor. Acabada l’exposició, les obres es retornaran als autors.

Segon acte Encén el Desig, a la Plaça Major. Com a cloenda de la Fira Estelània, tornarem a reivindicar que volem ser un nou estat a través de l’encesa d’una estelada d’espelmes. Hi haurà dos tipus d’espelmes: unes de petites que es poden adquirir durant la fira a 1€ i formaran l’estelada, i les grosses, que formaran la paraula INDEPENDÈNCIA i que són les mateixes que les que vam fer servir per l’acte de l’Estanyol del Vilar (Encén el Desig). Si encara les teniu, les podeu portar i si no, les podeu adquirir a 1,5 € prèviament a Cal Moliner i a la parada de l’ANC o el dia de la fira. La compra d’espelmes grans donarà dret a entrar al sorteig d’un viatge de vacances en família.

Podeu consultar la pàgina web de la fira a www.estelania.cat

1451580_646480008706914_1625162912_nestelania

Deixa un comentari