Presentació ‘Addendum; L’endemà de la independència’

Conferència de presentació al Pla de l’Estany del llibre ‘ADDENDUM; L’endemà de la independència’, a càrrec del seu autor, Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis i autor, tanmateix, del llibre Delenda est Hispania. Serà a Banyoles el proper 14 de novembre, a les 19:30 h a la sala polivalent de l’escola Barldiri Reixach (c. Canat, 110). Al final de l’acte l’autor signarà llibres, que podran ser adquirits a la mateixa sala, amb la col·laboració de la llibreria l’Altell.

Són molts els llibres que han anat apareixent sobre el fonament, la construcció i la viabilitat del proper estat dels catalans. L’Albert Pont ens ha fet descobrir que l’espoli fiscal és una de les tres potes del bloqueig econòmic que pateix Catalunya per part de l’estat espanyol; les altres són l’embargament econòmic i l’aïllament físic basat en la manca d’inversions en infraestructures.
L’estat espanyol és i ha estat històricament un llast pels catalans i el procés endegat els darrers anys ha fet quallar la idea que ja ha arribat l’hora de canviar l’estat que ens ha d’administrar. Ni res menys ni res més. Delenda est Hispania, el primer llibre de l’Albert Pont del qual se’n porten 8 edicions en un any, ens parla de legitimitat històrica i de legitimitat democràtica i del procés per restituir la nostra sobirania. Addendum. L’endemà de la independència és una segona entrega, un llibre que vol complementar el primer en un moment que tots tenim clar que no hi ha marxa enrere; tot i la involució de les estructures de poder espanyoles Catalunya avui mira i treballa per construir les estructures d’estat necessàries per iniciar un procés constituent i posar en marxa un nou estat del segle XXI, pensat des de i per als catalans.

Addendum - poster

Deixa un comentari