Més de 7.000 persones han participat als trams de Vilademuls de la Via Catalana

Al Pla de l’Estany la cadena humana de l’11 de setembre ha passat per Vilademuls, dels trams número 626 al 637. Els 12 trams es van omplir setmanes abans de la Diada, amb més de 7.000 persones inscrites.

S’han organitzat diverses activitats a Vilademuls, com un dinar popular al pavelló de Vilafreser, actuacions d’animació musical i de gegants i capgrossos, taller de castellers, narracions de contes, entre altres. Les activitats s’han desenvolupat abans de les 17:14, hora que s’ha tancat la cadena humana que ha unit els dos extrems del Principat. A les 6 de la tarda, els actes organitzats en motiu de la Via Catalana s’han tancat amb la cantada d’Els Segadors.

Des de l’ANC del Pla de l’Estany volem agrair la col·laboració d’entitats i voluntaris que han fet possible la Via Catalana. També volem donar-vos les gràcies a tots vosaltres per haver pres part d’aquesta Diada històrica pel nostre país.

Aprofitem per informar-vos que podeu consultar les imatges que ens heu fet arribar dels 12 trams de Vilademuls clicant AQUÍ.

 

Hissada d’estelades

La vigília de la Diada, l’ANC de Banyoles va hissar a les 7 de la tarda una gran estelada a la Plaça Europa de les Nacions de Banyoles. Tot i la pluja, hi van assistir una cinquantena de persones. L’acte va acabar amb el cant d’Els Segadors i va enllaçar amb la xerrada d’Eliseu Climent.

Posteriorment, l’11 de setembre l’ANC de Serinyà va hissar una altra gran estelada a l’entrada del poble de Serinyà a les 11 del matí, amb l’acompanyament de parlaments i de la cantada d’Els Segadors.

 

Deixa un comentari