Unes 6000 persones reivindiquen la independència a l’acte ‘Encén el Desig’

L’Assemblea Nacional Catalana del Pla de l’Estany va organitzar diumenge 7 de juliol l’acte ‘Encén el Desig’, que va reunir unes 6000 persones en total, exhaurint-se les 3000 espelmes de què es disposava. A les 21:30 es va iniciar la Marxa dels desitjos, que va consistir en una sortida a peu cap a l’Estanyol del Vilar des de diversos punts de la comarca sostenint espelmes grogues i vermelles. A les 22:00 els assistents van envoltar l’Estanyol amb espelmes tot ballant la sardana ‘Somni’, de Manel Saderra, i rodejant una estelada a la superfície de l’aigua feta amb leds.

La voluntat d’aquest acte és que hagi servit de preparació per la Via Catalana, la cadena humana que es realitzarà el proper 11 de setembre al voltant del país. L’ANC del Pla de l’Estany coordinarà el tram de la cadena humana que passarà per Vilademuls.

El sorteig per escollir els guanyadors d’un viatge, un sopar i una entrada al teatre es decidiran amb Fedatari Públic el 20 de juliol. Els guanyadors es publicaran a l’Ham i al Facebook, Twitter i la mateixa pàgina web de l’ANC del Pla de l’Estany.

cartell ENCÉN

Deixa un comentari