Gran èxit de la campanya Dóna veu a l’estelada

Gran èxit de la campanya Dóna Veu a l’Estelada, que va arrencar la nit de Sant Joan a Banyoles, amb la penjada dels llençols amb missatges de desitjos d’esperança i optimisme pel procés d’independència que ha iniciat el nostre país. A base de molts voluntaris, es preparen els llençols i s’hi estampen de forma manual els missatges personals. Ja s’ha arribat a més de 300 pancartes!!!

Amb les fotografies que ens heu enviat hem creat una galeria que podeu consultar en aquest enllaç.

Podeu consultar tota la informació i encarregar els llençols a www.donaveu.cat.

images

“Dóna veu a l’estelada” vol aprofitar la presència d’estelades a moltes llars catalanes per complementar-les amb missatges relacionats amb el procés cap a la independència. D’aquesta manera s’aconseguirà estendre’n l’argumentari, convèncer els indecisos, informar els estrangers i combatre els arguments de la por. S’omplirà la ciutat de multitud de missatges enginyosos, divertits i convincents que acompanyaran l’estelada i desperteran la curiositat.

S’inicia així una primera prova pilot a Banyoles i comarca i, si té èxit, s’estendrà a tot Catalunya.

Ompliu el formulari a www.donaveu.cat i d’aquí a pocs dies rebreu un correu electrònic per avisar-vos que ja podeu anar a recollir el vostre llençol (mida: 80cmx60cm).

Si en voleu més d’un podeu especificar-ne el nombre i els missatges a l’apartat de comentaris.

donaveu tampó

El punt de recollida és la Papereria La Ratlla (Pg. Mn. Lluís Constans, 292 de Banyoles –Horari: de 2/4 de 9h a 2/4 de 2h i de 5h a 2/4 de 9h. Diumenge només matí–) i el preu és una aportació simbòlica de 2 euros.

Assemblea Nacional Catalana – Pla de l’Estany

Deixa un comentari