Diada 2020

Aquesta propera Diada debut al Covid serà una jornada diferent en que ens mobilitzarem de forma diferent, serà de forma virtual i física.

Mobilització física: 11 de setembre.  Es faran concentracions davant els edificis de l’administració estatal espanyola per reivindicar la independència com a únic mitjà per poder disposar de totes les eines necessàries per sortir d’aquesta crisi i construir un futur millor. 

Seran concentracions seguint les recomanacions sanitàries. N’hi ha més de 100 en tot Catalunya amb aforament limitat (per assistir-hi caldrà inscriure’s).

Des del Pla de l’Estany un dels punts més propers és la de Girona. Us podeu inscriure en aquest enllaç: https://www.inscriu.me/ca/11s-2020-a-girona

La concentració tindrà lloc a la Plaça d’Espanya (davant l’estació d’ADIF), obertura d’accessos a les 17.14, inici de l’acte a les 18.00, connexió amb la resta de Catalunya a les 18.30 i finalització abans de les 19.30.

També hi ha altres concentracions a Salt, Figueres, Olot… que podeu veure en el següent mapa: https://assemblea.cat/vine-a-la-mobilitzacio-de-l11s20/

Mobilització virtual:  https://www.xarxaindependencia.cat/   Crearem una gran xarxa virtual. Es tracta d’una acció solidària ja que els donatius es destinaran a projectes que treballen per fer front a la crisi provocada per la situació del Covid.  Per participar-hi caldrà aconseguir uns QR amb un donatiu de 2€. Es trobaran a: la parada dels dissabtes a la Plaça Major de Banyoles, al bar la Patagònia, al quiosc Can Blanc de Banyoles, al quiosc de Porqueres i al Forn de pa de Corts.

Marxandatge Diada: els socis i la venda de marxandatge són la font de finançament de l’Assemblea per poder tirar endavant els actes i les campanyes al llarg de l’any. Per això es posa a la venda la samarreta de l’11 de setembre. Si us feu socis us regalarem la samarreta.  Aquesta setmana tindrem les samarretes a can Duran de la Plaça Major de Banyoles.

Seguint les mesures de seguretat per la covid, les samarretes no es podran ni emprovar ni canviar. Les mides de les talles són les mateixes de l’any passat.

També us proposem adquirir l’estelada per penjar-la al balcó i fer encara més visible l’independentisme als carrers. Podeu passar per la Pata.