Xerrades crítiques sobre la llei WERT

99

L’ANC del Pla de l’Estany i la Universitat de Girona, a través del Nucli Freire, han impulsat les accions per denunciar la privatització, desmantellament i pèrdua de qualitat del sistema educatiu. Amb el títol, “LOMCE, UN PERILLÓS FUTUR PER L’EDUCACIÓ” es vol advertir del perill de pèrdua de qualitat educativa a les escoles més enllà de la llengua, el que es busca és donar arguments als pares sobre els perills que enfoquen l’educació pública perquè puguin ser crítics i decidir amb llibertat.

S’han programat xerrades a diferents escoles, amb la col·laboració de diverses associacions de mares i pares d’alumnes i els claustres dels centres escolars del Pla de l’Estany. Les xerrades s’emmarquen en la necessitat de l’Assemblea d’incidir en diferents sectors, concretament en el de famílies joves. L’objectiu de les xerrades és donar a conèixer la greu situació de l’educació a Catalunya com a conseqüència, entre d’altres, de Lleis com la LOMCE. I això lliga amb la necessitat de la independència per tal de protegir l’educació dels infants i joves.

Calendari de xerrades:

-Divendres 24 d’octubre a les 8 a l’escola Alzina Reclamadora de Fontcoberta
-Dimecres 29 d’octubre a les 9 a l’escola Vall del Terri de Cornellà del Terri
-Dijous 30 d’octubre a les 9, a l’escola Pla de l’Ametller de Banyoles
-Dimarts 4 de novembre a les 9 a l’escola Baldiri Reixac
-Dimecres 5 de novembre a les 9 a l’escola Entorn de Porqueres
-Dijous 6 a ¾ de 9 a l’escola Camins de Banyoles

Sin título-1

Deixa un comentari