2n Cicle de conferències Raons per la Independència

 

2on Cicle Raons per la Independència

Lluís Llach, Carme Forcadell i la pel-lícula d’Isona Passola L’Endemà van ser els protagonistes d’aquest 2on Cicle Raons per la Independència, caracteritzat pel gran seguiment que ha tingut, en què se’ns han fet petits tots els recintes elegits. Després de l’èxit del primer cicle de conferències, ara aquest segon ha tingut l’objectiu d’aprofundir en els motius favorables a un Estat propi, amb la finalitat sobretot de convèncer a les persones indecises perquè votin ‘SíSí’ a la consulta. La xerrada d’Elisenda Paluzié es va suspendre per raons alienes a l’organització.

Lluís Llach a l’auditori de l’Ateneu de Banyoles / Carme Forcadell a la plaça Major de Banyoles:

Llach 3DSC_0038(SS)

VIDEOS de les conferències:
Autor: Josep Hugues (Hugvideo.cat)

Vídeo: Col.loqui Lluís Llach

Vídeo: Entrevista Lluís Llach

Raons

Deixa un comentari