The world meets Catalonia

CONVIDA ELS TEUS AMICS ESTRANGERS A CONÈIXER EL PROCÉS CATALÀ. QUEDEN ENCARA PLACES DISPONIBLES. DE L’11 A 13 DE JULIOL.

OFEREIX PLACES PER ACOLLIR ESTRANGERS. ÉS LA CAMPANYA “THE WORLD MEETS CATALONIA”.

Els residents a Catalunya que vulguin donar a conèixer la realitat catalana a persones d’altres països podran acollir estrangers a casa seva de l’11 al 13 de juliol, dins del marc de la campanya ‘The world meets Catalonia‘. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), promou la convivència entre residents catalans i persones d’altres nacionalitats per “donar a conèixer la realitat de Catalunya de forma directa, presencial i participativa”.

Els ciutadans que participin en aquesta activitat podran acollir a casa seva persones de diferents orígens i edats, i es faran càrrec de la seva manutenció de l’11 al 13 de juliol. L’objectiu de la campanya és que els convidats puguin conèixer de primera mà el procés que es viu a Catalunya i difonguin l’experiència als seus països d’origen.

Tant els que vulguin acollir com els que vulguin visitar Catalunya a través d’aquesta iniciativa ja poden omplir els formularis d’inscripció que l’ANC ha posat a disposició dels interessats en la campanya ‘The world meets Catalonia’.

The World meets Catalunya

Deixa un comentari