SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA / properes recollides de signatures a la comarca

Les parades de juliol seran:
-Diumenge, 6 de juliol (matí i tarda): Aplec de la Sardana, paratge dels desmais de Banyoles
-Dissabte, 12 de juliol (tarda): festa barri de Can Puig de Banyoles
-Dissabte, 19 de juliol (matí): Fira del Món del Foc, plaça Major de Banyoles
-Dissabte, 19 de juliol (tarda): festa barri de Mas Palau de Banyoles

Les parades d’agost seran:
-Dissabte, 16 d’agost (matí): Fira del Cop d’Ull, al Passeig Dalmau
-Dissabte, 23 d’agost (matí): Plaça Major
-Dissabte, 30 d’agost (matí): Gangues al carrer, a la Plaça Major
-Dissabte, 30 d’agost (tarda): Festa de la Diversitat, al Barri de la Farga

Darreres recollides intensives:
El cap de setmana del 22 i 23 de març hi va haver la segona recollida nacional de signatures per la campanya Signa un vot. L’ANC del Pla de l’Estany hi va tornar a participar molt activament, amb 16 meses, que van recollir més d’un miler de vots. La gent va aprofitar per mostrar el seu recolzament i solidaritat amb l’ANC, també fent-se sòcia, en la setmana que van sortir a la premsa notícies de voluntat d’il.legalitzacio de l’entitat. Els números a Banyoles, a tall d’exemple foren: 686 vots i 55 nous socis (55% de creixement en cinc dies).

Signa un vot 2

El cap de setmana de l’11 i 12 de gener, la campanya Signa un vot va recollir 234.481 instàncies a un total de 827 punts d’arreu del país. Les territorials de l’ANC del Pla de l’Estany com sempre van cooperar activament en aquest èxit, amb meses a tots els municipis de la comarca.

Campanya:
Us demanem que en seguiu fent difusió i que vingueu a votar amb els vostres coneguts de més de 16 anys. Aquesta campanya incentiva als ciutadans a que exerceixin el Dret de Petició davant el Parlament de Catalunya demanant que:

1r: Es convoqui una consulta en què es pregunti si volem o no que Catalunya esdevingui un estat independent. Aquest punt es pot donar per superat, però fins que no hi hagi la convocatòria oficial cal seguir demanant-ho.

2n: Que en el supòsit que l’Estat espanyol no permeti la consulta o no en reconegui els resultats, expressem que aquesta petició seria un vot favorable a que els representants electes declarin la independència de Catalunya d’acord amb el dret internacional.

Aquest dret de petició s’exerceix omplint i signant un escrit en qualsevol de les meses que instal·la l’ANC. La persona que fa la petició cal que mostri el seu DNI, NIE o passaport per acreditar la seva identitat. Per finançar la campanya es demana una aportació econòmica voluntària.

Més informació de la campanya: https://signa.assemblea.cat/eines/

Enllaç al vídeo de la campanya: https://www.youtube.com/watch?v=0n-9-BhLqeo

SIGNA-UN-VOT-DEF-2

Deixa un comentari