Dimarts 4 de juny es posen a la venda els packs d’Entrada + Autocar des de Banyoles pel concert del 29/6 al Camp Nou

concert-llibertat1

L’ANC Pla de l’Estany organitza autocars per assistir al “Concert per la Llibertat” del 29 de juny al Camp Nou, organitzat per l’ANC i Òmnium Cultural, i que comptarà amb la participació de Lluís Llach i Sopa de Cabra, entre molts altres.

A partir de dimarts 4 de juny es posaran a la venda els pack “autocar + entrada al Camp Nou” a diversos punts del Pla de l’Estany:

Bar Patagonia – Banyoles
Centre Cívic de Porqueres – Porqueres
Papereria La Maquineta – Cornellà de Terri

El preu del pack és de 28 euros. Són entrades limitades i estaran a la venda fins a acabar-ne les existències o, com a molt tard, fins el dissabte 8 (al Centre Cívic i el Bar Patagònia) i la Papereria La Maquineta fins el diumenge 9 al matí.

Els autocars sortiran de la zona de supermercats (Passeig de la Farga de Banyoles) el dia 29 de juny a les 16 hores.

Sobre el concert

El Concert per la Llibertat, organitzat conjuntament per l’Assemblea i Òmnium Cultural, serà un gran edeveniment de país, un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur.

L’11 de setembre de 2012, més d’un milió de persones es van manifestar a Barcelona amb el desig de poder exercir la pròpia sobirania cap a l’estat propi. El Concert per la Llibertat vol ser una nova ocasió perquè la veu del poble sigui escoltada dins i fora de Catalunya, i un esdeveniment que contribueixi a implicar tothom en la construcció del futur col·lectiu del país.

PARTICIPANTS CONFIRMATS

El cartell d’artistes confirmats està encapçalat per Lluís Llach i Sopa de Cabra, i també compta amb Miquel Gil,  Pastora, Joana Serrat, Jofre Bardagí, Jordi Batiste, Beth, Bikimel, Cesk Freixas, Companyia Elèctrica Dharma, Cris Juanico, David Alegret, Fermín Muguruza, Gerard Quintana, Gossos, Joan Dausà, Lídia Pujol, Xavi Sarrià, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Mayte Martín, Paco Ibáñez, Pascal Comelade, Pep Sala, Quico Pi de la Serra, Sabor de Gràcia, Titot i David Rosell, a més de les actuacions de l’Orfeó Català, la Cobla Cambra de Catalunya i els Castellers de Vilafranca.

HORARIS

16.00 h – Inici de la fira d’entitats a l’exterior del Camp Nou
18.00 h – Obertura de portes del Camp Nou
20.00 h – Inici del Concert per la Llibertat
00.00 h – Hora prevista de finalització

Les entrades regulars pel concert també es podran comprar a partir del 3 de juny a través del web Concert per la Llibertat i dels canals TresC, Telentrada i Atrápalo.

Deixa un comentari