Anem a Estrasburg

EN AQUEST ESPAI TINDREM LA INFORMACIÓ ACTUALITZADA REFERENT AL DESPLAÇAMENT A ESTRASBURG

A partir de dissabte 15 de juny tindrem els tiquets disponibles al bar la Patagònia. 

Com sempre us demanem que no espereu a darrera hora a agafar-los. Aquesta vegada també, per possibles canvis de darrera hora, al comprar el tiquet us demanarem un telèfon de contacte.

Informació tiquets:
– Sortida de Banyoles el dilluns 1 de juliol a les 18.00 hores. Arribada Estrasburg a dimarts 9.00 hores aprox.
– Sortida d’Estrasburg el dimarts a les 19.00 hores aprox. Arribada a Banyoles el dimecres a les 10.00 hores aprox.
– Preu del tiquet: 90 euros. Només inclou trajecte en bus.
– La sortida i arribada a Banyoles serà al carrer dels Telers, a tocar l’Avinguda la Farga (zona Condis).

Informació general:
– A hores d’ara el Parlament Europeu no ha facilitat cap mena d’horaris, encara hi ha moltes incògnites, podran o no entrar els eurodiputats, es farà un acte a migdia o a la tarda, lloc de la concentració, logística…Segons sembla les acreditacions dels parlamentaris començaran de bon matí.
– Així doncs l’hora de convocatòria serà a les 8.00 hores del dimarts 2 de juliol i s’allargarà durant tot el dia fins les 19.00 hores. 
– Els desplaçament fins a Estrasburg són uns 1050 kms. Són unes 14-15 hores de viatge segons parades. Perquè tingueu més referències a Brussel·les van ser 1250 kms.
– Els busos tindran dos conductors que s’aniran intercanviant. La diferència amb l’anada a Madrid és que una vegada a Estrasburg, els conductors han d’estar 9 hores parats i aniran a descansar a un hotel.

Hi ha altres opcions d’anar-hi: bus + 1 nit hotel, bus + 2 nits hotel, avió…Podeu seguir-les al canal de telegram: https://t.me/PugemA

PD. Si vols estar informat a través del telèfon mòbil, subscriu-te al nostre canal de comunicació comarcal de Telegram: AssembleaPlaEstany   https://t.me/AssembleaPlaEstany