Parlem de República

Dissabte 15 de juliol comptarem amb la presència de Pilarin Bayés

A la darrera xerrada vam tractar la sobirania en aquest cas des des punt de vista energètic en l’àmbit local, el regidor de medi ambient del municipi d’Avià, Josep Subirana,  ha fet una tasca molt interessant en aquest sentit. Al municipi es contracta empreses que apostin per la sostenibilitat i la proximitat, s’incentiva a les famílies a contractar als serveis a aquestes empreses, … a través d’aquestes mesures s’aconsegueix estalvi econòmic amb l’eficiència, revertir les despeses cap al territori proper i ser més sobirans en no haver de consumir fonts d’energia que cal comprar fora el país.

Són polítiques republicanes que pensem que han d’implantar els Ajuntaments de la comarca.

El 22 de febrer vam comptar amb el lehendakari Juan José Ibarretxe amb  la conferència Una mirada al procés. Del tauler català a la cruïlla basca.

El mes d’octubre hem iniciat un seguit de xerrades, taules rodones, tertúlies, … que es faran de forma periòdica per tractar diferents aspectes relacionats amb la implementació de la República catalana

La següents xerrades seran per parlar del Consell de la República, serà el 30 de gener a les 20h, a l’auditori de l’Escola Baldiri Reixac de Banyoles i el 5 de febrer a Cornellà de Terri. Comptarem amb la connexió en directe amb el Conseller Toni Comin.

Cornellà Comin

El darrer mes de desembre vam tractar d’un aspecte concret i de gran importància per qualsevol país, en Jordi Navarro ens presentà el seu llibre República i Ecologia. L’acte va ser presentat per en Carles Quer.

cartell Navarro

___________________

Vam començar amb una taula rodona dels representants dels grups polítics que vam escollir i a les eleccions del 21D portaven al programa tirar endavant la República que havíem votat el primer d’octubre.

Va seguir una sessió de Birres per la República amb Rafel Pous i Jordi Cabré i el dijous 29 de novembre comptarem a la xerrada de Joan Canadell, actualment secretari nacional de l’ANC i fundador del Cercle català de negocis.

2018 11 22 Xerrada JCanadellIMG-20181112-WA0007 cartell Navarrotaularodona oct2018-2