Cicle Tertúlies de combat

L’ANC i el Consell local de la República del Pla de l’Estany organitzen un cicle de xerrades col·loqui amb el títol “Tertúlies de combat: Independència. On som? Com hi arribem?”

Una vegada al mes, en diferents espais de la comarca, dos persones de rellevància en la política, la cultura o la societat seran convidades a parlar entre elles i amb el públic en un ambient cordial i distès per reflexionar sobre el punt on s ens trobem. Una manera de copsar l’estat de salut i la força del moviment per la independència de Catalunya. Un espai per a retrobar-nos, imaginar i potser anticipar escenaris de futur.

La primera serà el 23 de febrer a l’Ateneu de Cornellà del Terri i comptarem amb amb els escriptors Joan-Lluís Lluís i Matthew Tree. La segona la farem a Banyoles i comptarem amb l’eurodiputada Clara Ponsatí, que presentarà el seu llibre Tots i ningú.

Pel 10 de maig a les 7 de la tarda us podem confirmar la participació de Xavier Díez i Albano-Dante Fachin. Serà a la Biblioteca de Porqueres.