Diada 2017. #laDiadadelSí

en aquesta pàgina tindrem actualitzada la informació referent a la Diada

Aquest any l’acte central de la Diada es celebrarà a Barcelona, concretament a la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Carrer Aragó.

El Pla de l’Estany tenim assignat el tram 208, situat a la cruïlla dels carrers Aragó i Girona. Es poden fer les INSCRIPCIONS al web https://si.assemblea.cat/    La inscripció és imprescindible per garantir l’èxit de la mobilització i assegurar que cap punt quedi buit. Si teniu problemes amb la inscripció feu-nos-ho saber.

portada_twitter_11s2_pdE

AUTOCARS   Com cada any s’organitzaran autocars amb tiquets al preu de 10€.

Actualment queden poques places d’autocar disponibles, són d’autocars que surten a les 9h de Banyoles i tornen de Barcelona a les 23h., consulteu al Bar La Patagonia. Ara tenim 18 autocars omplerts.

 

SAMARRETES  Com ja haureu vist aquest any hem de portar dos samarretes…la que us agradi més de les que heu fet servir aquests darrers anys i una de fluorescent que ens haurem de posar a les 17.14 hores.

Com sempre us animem a comprar les oficials que financen la campanya del SÍ,aportant-hi 6 euros a la campanya.

Al Pla de l’Estany en podreu trobar a les nostres parades i a can Duran de la Plaça Major. Les properes parades programades:
– Dijous 31 d’agost a 2/4 de 9 als locals parroquials.
– Divendres 1 de setembre a la tarda, a la Plaça Major de Banyoles

 

També us animem a passar per les nostres parades o al bar Patagonia a buscar els DOMASSOS de colors del SÍ i penjar-los als balcons. Es demana la voluntat en agafar el domàs, que també s’inverteix a la campanya del Sí.
Aquesta Diada, guanyem el Si!   L’hem de tornar a fer grossa per tant us necessitem a tots a Barcelona!