Torna la Cantata de Porqueres

El camí d’ ÍTACA continua          Aquest any serà el dia 1 d’agost.

cartell cantata 2015 Porqueres1

Comptarem amb la presència de Muriel Casals, presidenta d’Omnium Cultural i Jordi Sánchez, president de l’ANC.

Prendrem com a referents persones que van lluitar-hi:   En GANDHI pel seu pacifisme. La ROSA PARKS, per la seva valentia en utilitzar els seients de l’autobús reservats als blancs. En MARTIN LUTER KING per la seva capacitat de somiar l’igualtat. I en NELSON MANDELA per saber aglutinar i perdonar.

 

Els assajos de les cançons seran tots els dimecres de juliol de 2 quarts de 9 a 2 quarts de 10 a la mateixa plaça Major.

Il·luminació d’un estelada: A la cantata per la consulta de l’any passat vam aconseguir fer una V amb 1.500 espelmes. En aquests moments i en una comarca com la nostra intentarem fer una estelada amb un bon nombre d’espelmes. Ja es poden començar a adquirir als comerços tiquets per apadrinar una espelma al preu de 1€. Com més suport més gran podrà ser l’estelada.

A les properes setmanes s’anirà informant dels darrers detalls de la Cantata per la llibertat.

Imatges Cantata 2014 

cartell Cantata2015  v2