El proper dijous 7 de maig, Toni Albà a Banyoles

cartell ToniAlbà

Dijous vinent 7 de maig a les 8 del vespre, a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, comptarem amb la presència de l’humorista Toni Albà.

L’entrada és gratuïta.

Es presentarà el tercer cicle de ‘Raons per la Independència’, amb l’objectiu de reforçar els arguments a favor de la secessió de Catalunya
Després de l‟èxit de les anteriors edicions, l‟ANC del Pla de l‟Estany presenta aquest nou cicle de la mà d‟un amfitrió de luxe, el conegut actor del programa “Polònia” de TV3 Toni Albà que oferirà una xerrada a l‟Auditori després de la presentació de la recentment creada Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) del Pla de l‟Estany.

Els propers mesos comptarem amb una sèrie de xerrades amb ponents de la talla del periodista Vicenç Villatoro, el prestigiós cardiòleg banyolí Ramon Brugada juntament amb el director de cinema Ventura Pons i el director del diari digital Vilaweb, Vicent Partal.

A més, es portaran a terme una sèrie de taules rodones temàtiques per incentivar el debat sobre les qüestions que més preocupen la ciutadania: una primera sobre el món de l’empresa amb membres del Cercle Català de Negocis i diversos empresaris de la comarca, una segona sobre la pagesia i, finalment, una tercera taula rodona per parlar de la Nova Constitució Catalana.

Deixa un comentari