Els 12 trams de la Via Catalana de l’11 de Setembre a Vilademuls ja estan plens

La Via Catalana cap a la Independència, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, recorrerà uns 400 quilòmetres de nord a sud pel litoral del Principat, passant per uns 86 municipis en total.

Al Pla de l’Estany, la cadena humana passarà per Vilademuls, dels trams número 626 al 637. A Vilademuls ja hi ha més de 7.000 persones inscrites, i per tant s’ha arribat al 100% d’ocupació dels 12 trams.

cadena de coordinadors

Imatge de la prova de la Cadena Humana a Vilademuls, prop del tram 635.

El proper 11 de setembre a la 1 del migdia s’obriran els aparcaments, els punts informatius i el servei de bar. Es recomana arribar a Vilademuls abans de les 3 de la tarda, ja que a aquesta hora es tancarà la circulació per la N-II.

Es programaran diverses activitats per la Diada, com un dinar popular al pavelló de Vilafreser, actuacions d’animació musical i de gegants i capgrossos, un taller de castellers, narracions de contes i un dinar popular, entre altres. Podeu veure les activitats concretades al Butlletí número 3 de l’ANC del Pla de l’Estany, que es troba en format digital a l’apartat “Butlletí” d’aquesta pàgina web. Així mateix, el butlletí es repartirà en format paper durant la Via Catalana a Vilademuls. Aquestes activitats, doncs, es desenvoluparan abans d’¼ de 5 de la tarda, hora en què es començarà a preparar la cadena.

A les 17:14 es farà oficialment la cadena humana, i a les 6 de la tarda es cantarà Els Segadors, per tancar finalment els actes organitzats en motiu de la Via Catalana.

L’ANC recomana anar amb una camiseta de color groc, així com encarregar i portar a la Via Catalana una pancarta de la campanya Dóna veu a l’estelada, impulsada per l’ANC del Pla de l’Estany aquest estiu.

 

Paral·lelament, el 10 de setembre l’ANC de Banyoles hissarà una gran estelada a la Plaça de l’Europa de les Nacions, a la rodona del Lidl, a les 7 de la tarda. Posteriorment, el dia 11 de setembre l’ANC de Serinyà hissarà una altra gran estelada a l’entrada del poble de Serinyà a les 11 del matí, amb l’acompanyament de parlaments i de la cantada d’Els Segadors.

JUNTS/ES FEM VIA CAP A LA INDEPENDÈNCIA!!

Deixa un comentari