Parlem de República

El mes d’octubre hem iniciat un seguit de xerrades, taules rodones, tertúlies, … que es faran de forma periòdica per tractar diferents aspectes relacionats amb la implementació de la República catalana

La següent xerrada serà per parlar d’un aspecte concret i de gran importància per qualsevol país, en Jordi Navarro ens presentarà el seu llibre República i Ecologia. L’acte serà presentat per Carles Feo Quer.

cartell Navarro

___________________

Vam començar amb una taula rodona dels representants dels grups polítics que vam escollir i a les eleccions del 21D portaven al programa tirar endavant la República que havíem votat el primer d’octubre.

Va seguir una sessió de Birres per la República amb Rafel Pous i Jordi Cabré i el dijous 29 de novembre comptarem a la xerrada de Joan Canadell, actualment secretari nacional de l’ANC i fundador del Cercle català de negocis.

 

2018 11 22 Xerrada JCanadellIMG-20181112-WA0007taularodona oct2018-2