Anem a veure la Via Pirinenca des de Sant Patllari

El proper dissabte 2 de Juliol es farà la Via Pirinenca, amb l’objectiu d’il·luminar els Pirineus en favor de l’Autodeterminació dels pobles. Podeu veure més informació en el següent enllaç:
https://viapirinenca.cat

Pels que no hi participeu directament us proposem una activitat relacionada, que serà anar-ho a veure des d’un mirador de la comarca, com és Sant Patllari.

El punt de trobada serà a les 20.30 hores a prop de Pujarnol, en el trencall d’anar a Sant Patllari (https://goo.gl/maps/1FfT2q7qNegEojqv7).
A les 20.45 hores començarem a pujar cap a l’Ermita, per arribar una mica abans de l’encesa de fanals que serà a les 22 hores.
Farem una mica de piscolabis tot veient l’espectacle i llavors tornarem al punt de sortida. L’hora prevista d’arribada serà més o menys a les 23.15 hores.

L’activitat és familiar, cal anar ben calçat i portar obligatòriament un frontal o un lot. Estaria bé que porteu un vas també.

_______

L’espectacle serà visible d’altres llocs amb bones vistes de la comarca: Pla de Martís, Puig d’en Colomer, Puig de Sant Martirià…
Us animen a seguir-ho i a compartir-nos les imatges que feu.